
Продукти
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я

овес
Овесът е житна култура от която не може да се прави хляб, тъй като добитото от нея брашно колкото и ...
овесени ядки
Овесените ядки се продават под формата на няколко различни продукта и са най-популярният продукт, по...
овче сирене
Овчето сирене има чудесни вкусови качества и нежен, ненатрапчив аромат. То е бяло на цвят за...
октопод
Октоподът е главоного мекотело, чието тегло може да надхвърли 50 кг. Размерите му варират според вид...
олио
Слънчогледовото олио е най-широко употребавяната мазнина у нас. То е растително масло, извлечено от ...
оранжев домат
Цвета на оранжевите домати се дължи на съдържащото се в тях вещество ликопен, което e силен антиокси...
орехи
Орехи се наричат ядките на широколистното дърво обикновен орех (Juglans regia), което е широко разпр...
орехови ядки
Орехи се наричат ядките на широколистното дърво обикновен орех (Juglans regia), което е широко разпр...
орехови ядки смлени
Орехи се наричат ядките на широколистното дърво обикновен орех (Juglans regia), което е широко разпр...
ориз
Оризът е важна земеделска култура от сем. Житни (Poaceae). Латинското му название е Oryza sativa и п...
ориз за суши
Оризът е важна земеделска култура от сем. Житни (Poaceae). Латинското му название е Oryza sativa и п...
оризов оцет
Оризовият оцет е традиционен за азиатската кухня, откъдето се разпространява масово по целия свят. П...
оризови кори
Оризовите кори не съдържат глутен тъй като се правят само от оризово брашно. Това ги прави...
оризово брашно
Оризовото брашно се използва при приготвянето на различни тестени изделия, супи, каши и десерти. То ...
охлюви
По цял свят охлювите се приемат за деликатесна храна и се използват в кулинарията за различни ястия....
оцет
Най-популярния и широко използван у нас вид оцет е винения. Той се произвежда от червено вино, като ...Популярни рецепти
















