Начало > Основни ястия > Кюфтенца с бекон и чедър и дип от бял боб

Кюфтенца с бекон и чедър и дип от бял боб

Кюфтенца с бекон и чедър и дип от бял боб|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност
Видео

Съставки

Начин на приготвяне

  1. ​В купа извадете каймата от обвивката. Добавете нарязаните на кубчета краставички, подправете с чесъна и пушения пипер и добавете сос барбекю.

  2. Разбъркайте добре и оформете 12 кюфтенца по около 50 грама всяко. Сложете кубче чедър във всяко кюфтенце и притиснете добре.

  3. Сложете 2 ленти бекон на кръст и завийте всяко кюфтенце в бекон.


  4. Загрейте Air Fryer до 190 градуса. Сложете половината кюфтенца и гответе 10 минути. Намажете добре с барбекю сос и гответе още 5 минути.

  5. В подходящ съд сложете чушките заедно със сока, листенца магданоз, зехтина и боба. Пасирайте до гладкост.

  6. Разстелете 5-6 с.л. от дипа в чиния, поръсете със ситно нарязаните лук и магданоз и отгоре сложете по 3 кюфтенца.

Стоян Георгиев

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?