Начало > Продукти

Продукти

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я

кайма

Кайматата е един от най-популярните продукти за готвене в българската национална кухня. Представлява...

кайсии

Кайсията е плод на топлолюбиво дърво достигащо височина над 8 метра. Латинското му название е Prunus...

какао

Какао се прави от плодовете на какаовото дърво, които съдържат множество зърна. След изваждане тези ...

какаови бисквити

Какаовите бисквити са сладко тестено изделие приготвено от брашно, захар, какао, мазнини, яйца и аро...

какаово масло

Какаовото масло се добива чрез пресоване на какаови зърна и се счита за естествена чиста мазнина, ко...

калмари

Калмарите са вид главоноги мекотели, които са известни със стегнатото си бяло месо, което ако с...

кампари

Кампари е вид горчив ликьор, който най-често се използва като аперетив, но също е важна съставка на ...

канела

Канелата е ароматна подправка с кафяв цвят и сладникав, леко парлив вкус. Добива се чрез обработване...

канелени пръчици

Канелата е ароматна подправка с кафяв цвят и сладникав, леко парлив вкус. Добива се чрез обработване...

канелони

За приготвянето на канелони се използват кори от лазаня, които се навиват на рула. Готвят се,&nbs...

каперси

Каперсите са вид храсти с пълзящи бодливи клони с дължина 1-2 метра. Латинското им название е Cappar...

карамфил

Карамфилът е подправка със силна миризма и остро лют, леко горещ вкус. Оставя приятно пикант...

кардамон

Кардамонът е пикантна подправка с неповторим, силен вкус и много силен аромат. Латинското му названи...

картоф

Картофите се отглеждат заради съдържащите скорбяла грудки, които заемат 1/4 от обема на суровата про...

картофа

Картофите се отглеждат заради съдържащите скорбяла грудки, които заемат 1/4 от обема на суровата про...

картофено пюре

Картофеното пюре се използва за гарнитура на различни ястия. Приготвя се от пасирани или намачкани в...

картофи

Картофите се отглеждат заради съдържащите скорбяла грудки, които заемат 1/4 от обема на суровата про...

карфиол

Карфиолът е едногодишно тревисто растение от род Зеле, сем. Кръстоцветни (Brassicaceae). Наричан е о...

касис

Касисът познат още като  „черно френско грозде“  е плодно растение, което се к...

катък

Катъкът е млечен продукт със солено-кисел вкус наричан още крукмач, куртмач или катмач. Приготвя се ...
Виж още

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?