Начало > Продукти

Продукти

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я

савойско зеле

Савойското зеле идва от Италия и носи името на едноименното графство. Прилича на познатото ни бяло з...

салам

Саламът е хранителен продукт разпространен по цял свят и приготвян с разнообразни съставки, но в същ...

сардини

Сардината е вид селдова морска риба разпространена основно в Атлантическия океан и Средиземно море. ...

сафрид

Сафридът е соленоводна хищна риба, която се движи на пасажи и се храни с други по-малки рибки и рако...

свинска мас

Свинската мас е мазнина, която се отделя след термична обработка на лой или сланина на прасе. В С...

свински ребра

Прасето е всеядно животно, което се развъжда от векове с цел консумация на месото и използване на ви...

свински ребърца

Прасето е всеядно животно, което се развъжда от векове с цел консумация на месото и използване на ви...

свинско месо

Прасето е всеядно животно, което се развъжда от векове с цел консумация на месото и използване на ви...

свинско филе

Прасето е всеядно животно, което се развъжда от векове с цел консумация на месото и използване на ви...

селъри

Селърито принадлежи към сем. Umbelliferae, заедно с морковът, резенето, магданозът и копърът. То е д...

синап

Синапът е растение с малки кръгли ядивни семена и вкусни листа. Член на сем.Брасика и се среща в три...

сини сливи

За родината на сливите се счита Китай, но днес различни видове са разпространени в цяла Европа. Прин...

синьо сирене

Сините сирена са млечен деликатес получен при технологично заразяване с така наречените благородни п...

сирене

Сиренето е траен млечен продукт получен от подсирено мляко. То е хранителен продукт с древен пр...

сирене "маскарпоне"

Маскарпоне е италианско краве сирене от областта Ломбардия в Италия. Името му идва от „ма...

сирене "пармезан"

Пармезанът е вид твърдо сирене и е най-известното италианско сирене в света. Има специфичен аромат и...

сирене "рикота"

Рикота е традиционно италианско сирене, което се получава от суроватка, която е останала след отделя...

сирене "рокфор"

Рокфор е вид синьо сирене произхождащо от пещерите Cambalou в района на Roquefort-sur-Soulzon във Фр...

сирене "тофу"

Соевото сирене или т.нар. „тофу” има китайски произход. Представлява хранителен проду...

сирене бри

Вид меко френско сирене произведено от краве мляко, брито получава наименованието си от историческат...
Виж още

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?