
Продукти
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я

бадеми
Бадемите да плод на широколистно дърво със същото име от сем. Розоцветни (Rosaceae). Други негови на...
бадемова есенция
Бадемовата есенция е високо ценена в кулинарията. Едно от сладкарските изкушения на които придава от...
бадемови ядки
Бадемите да плод на широколистно дърво със същото име от сем. Розоцветни (Rosaceae). Други негови на...
бадемово брашно
Бадемовото брашно е натурален продукт произведен от обезмаслени бадемови ядки. Бадемовото брашно ...
бадемово масло
От ядките на бадема (Prunus amygdalus) се добива масло с бледо жълт цвят, което има много разно...
бадемово мляко
Бадемовото мляко не съдържа лактоза и казеин, холестерол или наситени мазнини, каквито има в кравето...
бакпулвер
Бакпулверът е бял прах, който увеличава обема на тестото чрез отделяне на въглероден вдуокис при реа...
балсамов оцет
Балсамовия оцет или балсамико както е често наричан е напълно натурален продукт без консерванти и им...
банан
Бананите са плодовете на дървоподобни растения стигащи на височина до 8 метра с листа дълги до 3,5 м...
банана
Бананите са плодовете на дървоподобни растения стигащи на височина до 8 метра с листа дълги до 3,5 м...
банани
Бананите са плодовете на дървоподобни растения стигащи на височина до 8 метра с листа дълги до 3,5 м...
бахар
Бахарът е подправка наподобяваща канела, индийско орехче и карамфил, но с по-лют вкус и специфичен а...
бейби моркови
Културният морков (Daucus carota) е двугодишно зеленчуково и фуражно растение. Той е коренопло...
бекон
Беконът се приготвя от свинско месо от гърдите със сланината, което е слабо осолено и пушено. Има ро...
белтък
Съставът на яйцето е средно 32 % жълтък, 56 % белтък и 12 % черупка. Най-съществената храни...
белтъка
Съставът на яйцето е средно 32 % жълтък, 56 % белтък и 12 % черупка. Най-съществената храни...
биволско сирене
Биволското сирене е бяло, саламурено сурене, произведено от биволско мляко. Самото биволско мляко е ...
бира
Бирата е алкохолна напитка произвеждана чрез варене и ферментация на нишесте, получено главно о...
бисквити
Бисквитата е популярно в цял свят сладкарско изделие на база брашно, което обикновено се консумира з...Популярни рецепти
















