Начало > Продукти

Продукти

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я

багета

Багетата е подобен на франзела продълговат хляб с хрупкава коричка. Дължината й може да достигне 1 м...

бадеми

Бадемите да плод на широколистно дърво със същото име от сем. Розоцветни (Rosaceae). Други негови на...

бадемова есенция

Бадемовата есенция е високо ценена в кулинарията. Едно от сладкарските изкушения на които придава от...

бадемови ядки

Бадемите да плод на широколистно дърво със същото име от сем. Розоцветни (Rosaceae). Други негови на...

бадемово брашно

Бадемовото брашно е натурален продукт произведен от обезмаслени бадемови ядки. Бадемовото брашно ...

бадемово масло

От ядките на бадема (Prunus amygdalus) се добива масло с бледо жълт цвят, което има много разно...

бадемово мляко

Бадемовото мляко не съдържа лактоза и казеин, холестерол или наситени мазнини, каквито има в кравето...

бакпулвер

Бакпулверът е бял прах, който увеличава обема на тестото чрез отделяне на въглероден вдуокис при реа...

балсамов оцет

Балсамовия оцет или балсамико както е често наричан е напълно натурален продукт без консерванти и им...

банан

Бананите са плодовете на дървоподобни растения стигащи на височина до 8 метра с листа дълги до 3,5 м...

банана

Бананите са плодовете на дървоподобни растения стигащи на височина до 8 метра с листа дълги до 3,5 м...

банани

Бананите са плодовете на дървоподобни растения стигащи на височина до 8 метра с листа дълги до 3,5 м...

бахар

Бахарът е подправка наподобяваща канела, индийско орехче и карамфил, но с по-лют вкус и специфичен а...

бейби моркови

Културният морков  (Daucus carota) е двугодишно зеленчуково и фуражно растение. Той е коренопло...

бекон

Беконът се приготвя от свинско месо от гърдите със сланината, което е слабо осолено и пушено. Има ро...

белтък

Съставът на яйцето е средно 32 % жълтък, 56 % белтък и 12 % черупка.  Най-съществената храни...

белтъка

Съставът на яйцето е средно 32 % жълтък, 56 % белтък и 12 % черупка.  Най-съществената храни...

биволско сирене

Биволското сирене е бяло, саламурено сурене, произведено от биволско мляко. Самото биволско мляко е ...

бира

Бирата е алкохолна напитка произвеждана чрез варене и ферментация на нишесте, получено главно о...

бисквити

Бисквитата е популярно в цял свят сладкарско изделие на база брашно, което обикновено се консумира з...
Виж още

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?