Начало > Десерти > Бърза шоколадова торта

Бърза шоколадова торта

Бърза шоколадова торта
35
x12
1
35
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Шоколадът се разтопява на водна баня.

  2. След като леко поизстине, се добавя маскарпонето и се разбива внимателно до получаването на хомогенна смес.

  3. Ако готовите блатове са много сухи, може да се сиропират със захарен сироп, приготвен от кипната вода със захар, в съотношение 1:2 (1 ч.ч. вода на 2 ч.ч. захар).

  4. Върху подложка за торта се поставя първият блат, намазва се обилно с шоколадовия крем, след това вторият блат, крем и така, докато свършат продуктите.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?