Начало > Основни ястия > Ризото с лук и гъби

Ризото с лук и гъби

Ризото с лук и гъби|escape
40
x2
1
40
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зеленчуците се почистват и нарязват, и се запържват заедно с ориза в голяма тенджера.

  2. Всичко се разбърква докато се зачерви. 

  3. На порции се прибавят около 420 мл гореща вода или горещ бульон и бялото вино. 

  4. Ястието се вари на тих огън, при постоянно бъркане. 

  5. В края на готвенето се добавят подправките.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?