Начало > Основни ястия > Печено пилешко месо с бира и розмарин

Печено пилешко месо с бира и розмарин

Печено пилешко месо с бира и розмарин|escape
60
x2
1
60
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тава за печене се застила с фолио. В бутчетата се втриват солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, розмарина и чесъна. 

  2. Бутчетата се поставят върху фолиото, добавят се зехтина и бирата.

  3. Завиват се леко с фолиото и се пекат в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.

  4. Изваждат се от фурната, гарнират се със стръкчетата розмарин и се сервират.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?