Начало > Основни ястия > Печено пилешко месо с ароматни билки

Печено пилешко месо с ароматни билки

Печено пилешко месо с ароматни билки|escape
80
x4
2
80
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тава за печене се застила с фолио. Солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, магданоза и чесъна се втриват в парчетата месо. 

  2. Върху фолиото се поставят бутчетата и се добавят зехтина и бирата. 

  3. Завиват се леко с фолиото и се пекат в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути. 

  4. Изваждат се от фурната, разбъркват се и се сервират.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?