Начало > Основни ястия > Свински шишове

Свински шишове

Свински шишове|escape
85
x2
1
85
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Магданозът се нарязва на ситно, розмаринът се накъсва на по-едри стръкове.

  2. Червеното вино, олиото, оцетът, солта и черният пипер се смесват в дълбок съд и към тях се прибавят ситно нарязаният магданоз и розмарин.

  3. Месото се нарязва на еднакво големи хапки и се маринова за 12 часа.

  4. Когато е готово, се нанизва на шишове и се запича на скара или барбекю.

  5. Гарнира се с магданоз и малко зехтин.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?