Начало > Основни ястия > Свински ребърца на фурна с червено вино

Свински ребърца на фурна с червено вино

Свински ребърца на фурна с червено вино|escape
8
x4
2
8
минути
x4
порции
2
сложност

Начин на приготвяне

  1. Всички сухи подправки се смесват. Месото се овалва в тях и се оставя в хладилник за 4 часа. 

  2. Към ребрата се добавят 200 мл червено вино, завиват се с фолио и тавата се поставя във фурната. 

  3. Пекат се първо 40 минути на 200 градуса, след което още 2 часа и 30 минути  на 140 градуса. След това фолиото се отстранява и се връщат във фурната като температурата отново се увеличава на 200 градуса, само за да се запекат и да получи тъмен цвят и коричка. 

  4. Сервират се с гарнитура  по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?