Начало > Супи > Рибена супа

Рибена супа

Рибена супа|escape
45
x8
1
45
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Рибата се почиства, отстраняват се главата и опашката, реже се на две и се залива с вода. Вари се около 10-15 мин на умерен огън.

  2. Междувременно в маслото се задушават ситно нарязаните лук, морков и целина. Посоляват се. След като омекнат към тях се прибавя прецеденият рибен бульон.

  3. Вари се 15 минути, след което се пускат нарязаните на кубчета картофи. След около 5-6 минути се добавят наситнените домати и рибата, която предварително се обезкостява и накъсва на парчета.

  4. Добавят се подправките без магданоза. Вари се до готовност около 20 минути на умерен огън.

  5. Супата се сервира поръсена с магданоз. 

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?