Начало > Супи > Супа с царевични питки

Супа с царевични питки

Супа с царевични питки
80
x5
1
80
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Олиото се загрява в голяма тенджера.

  2. Царевичните питки тортия се нарязват на ленти и се запържват за около минута, докато станат златисти. Изваждат се и се отцеждат от мазнината върху хартия.

  3. Лукът, чесънът и подправките се слагат в тенджера на слаб огън и се готвят за 5 минути, като периодично се разбъркват.

  4. Бульонът, доматеното пюре, дафиновите листа, магданозът се добавят, а половината тортия се връща обратно. Оставя се да къкри на бавен огън за около 30 минути, след което се изваждат дафиновите листа.

  5. Супата се пюрира в блендер на няколко пъти, ако няма достатъчно място, след което се връща обратно в тенджерата и се добавя авокадото. Оставя се да заври.

  6. Супата се разпределя на порции и във всяка от тях се слага малко от останалата тортия и настърганото сирене.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?