Начало > Основни ястия > Кюфтета с пресен лук

Кюфтета с пресен лук

Кюфтета с пресен лук|escape
50
x6
1
50
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Каймата се слага в голяма купа и се размесва с нарязания пресен лук и магданоз.

  2. Овкусява се с черен пипер, кимион, ситно нарязана люта чушка, 1-2 скилидки чесън и чубрица.

  3. От така получената кайма се оформят кръгли кюфтета, които се притискат между предварително намокрени длани.

  4. Кюфтетата се пекат в предварително загрята и намазнена скара, като се  обръщат, без да се пробождат.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?