Сварете 100 г киноа в 200 мл вода за 10 минути и охладете. В купа смесете продуктите за бургера и омесете добре. Сместа трябва да е мека, но да може да се работи с ръце. Разделете на четири и формете бургерите с дебелина 1 сантиметър.
Разрежете питките на две. Може да го оставите студено,или да запечете за около минута.
Сложете дебел пласт от крема сиренето смесено със ситно нарязания копър, зехтин, сол и черен пипер.
Отгоре поставете микс от салати по ваш вкус и количество, което да добави свежест към бургера.
Сложете отгоре по 1 кюфте, което сте изпържили в малко зехтин за около 2 минути от всяка страна
Върху кюфтето сложете кръгче домат и посолете
Затворете бургера с капачето на питката, което сте намазали с крем сирене