Начало > Основни ястия > Пиле с мед, розмарин и пармезанов фасул

Пиле с мед, розмарин и пармезанов фасул

Пиле с мед, розмарин и пармезанов фасул|escape
40
x1
1
40
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се приготвя марината, като се смесват оцет, мед, малко зехтин, няколко накълцани листенца розмарин и скилидка чесън.

  2. С помощта на нож се правят по няколко резки на всяко парче пилешко.

  3. Месото се поставя в купата и се оставя да се маринова.

  4. За гарнитурата: в зехтин на среден огън се запържва нарязаният червен лук, останалото клонче розмарин, накълцано на ситно, прошутото и зеленият фасул.

  5. Овкусява се със сол и черен пипер.

  6. Пилешкото месо се запържва. Когато стане малко по-сухо, се добавя маринатата.

  7. В чиния за сервиране се сипва от гарнитурата, поръсва се с пармезан и най-отгоре се поставят пилешките гърди.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?