Начало > Основни ястия > Телешка яхния със зеленчуци

Телешка яхния със зеленчуци

Телешка яхния със зеленчуци|escape
90
x8
1
90
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В голяма тенджера телешкото се запържва в олиото.

  2. Бульона се разтваря във вода и се изсипва в тенджерата.

  3. Добавят се розмарина, магданоза и пипера.

  4. Ястието се оставя да заври, котлона се намалява и се оставя да къкри под капак около 1 час.

  5. След това се прибавят картофите, морковите и лука.

  6. Нишестето се разтваря в 2 ч.л. студена вода и се изсипва в яхнията.

  7. Покрива се с капака и се готви още 1 час.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?