Начало > Супи > Телешка супа с картофи

Телешка супа с картофи

Телешка супа с картофи|escape
120
x4
2
120
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Джоланa се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се вари на силен огън.

  2. Когато заври пяната се отбира. Прибавят се малко сол, черен пипер на зърна и продължава да се вари на тих огън.

  3. Когато месото се полусвари се прибавят морковите и целината, нарязани на кубчета, а лукът - на четвъртинки, половинки или цели, ако главичките са малки.

  4. Картофите се нарязват и се поставят в последните 30 минути, а доматите и магданоза - малко преди снемането от огъня.

  5. Маслото се сгорещава, слагат се в него лъжица настъргани моркови, за да се оцвети и се прибавя към супата.

  6. Сервира се гореща. 

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?