Начало > Тестени > Солен щрудел

Солен щрудел

Солен щрудел
60
x12
1
60
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Използват се купени точени кори, те са по-дебели и удобни за завиване. Рецептата е за пакет с три кори.

  2. Плънката се приготвя като измитите и подсушени броколи и шунката се нарязват на ситно. Добавят се всички продукти, без олиото и маслото. Разбърква се.

  3. С помощта на четка кората се намазва с 2 с.л. олио. Слага се 1/3 от плънката и щрудела се завива. Това се повтаря и с другите кори.

  4. Готовия щрудел се слага в тавата за печене. Правят се няколко леки прореза върху щруделите, за да излиза парата при печене.

  5. Намазва се с разтопеното масло и се пече 35-40 минути.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък