Начало > Основни ястия > Риба треска на тиган

Риба треска на тиган

Риба треска на тиган|escape
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 с.л. олио
  • 3 стр. копър пресен
  • 2 с.л. майонеза
  • 2 ч.л. каперси
  • 1 с.л. рибен сос
  • 2 щипка сол
  • 1 с.л. масло
  • 1 ск. чесън стар
  • 2 с.л. краве кисело мляко
  • 2 щипка черен пипер млян
  • 400 г треска филе

Начин на приготвяне

  1. Рибата се подправя с рибен сос, сол, черен пипер.

  2. Тигана се загрява с маслото и олиото. Рибата се поставя и се пържи 3 мин от едната страна и още 3 мин от другата. Сипват се каперсите и котлона се изключва.

  3. За приготвянето на соса се разбъркват майонезата, киселото мляко, счукания чесън, ситно нарязания копър и щипка сол.

  4. Рибата се сервира със соса.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?