Начало > Основни ястия > Пушена сьомга със зеленчуци

Пушена сьомга със зеленчуци

Пушена сьомга със зеленчуци|escape
15
x1
1
15
минути
x1
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Зеленчуците се почистват и нарязват, листата на зелена салата се накъсват на едро.

  2. Поставят се в купа заедно с нарязаните сварени яйца и рибата.

  3. Добавят се зехтин, оцет и сол на вкус.

  4. Разбърква се внимателно, добавят се ригана и каперсите и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?