Начало > Основни ястия > Пържено пиле с лук, домати и оцет

Пържено пиле с лук, домати и оцет

Пържено пиле с лук, домати и оцет|escape
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките гърди се овкусяват с черния пипер, чесъна на прах и солта.

  2. Олиото се нагрява в тиган. Слагат се лука и овкусените пилешки гърди.

  3. Пържат се, докато цвета им стане златист. След това се добавят доматите и оцета.

  4. Подправя се с босилека, ригана, розмарина и мащерката.

  5. Оставя се да се готви поне още 15 минути, до готовност на пилето.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?