Начало > Основни ястия > Панирани пилешки хапки

Панирани пилешки хапки

Панирани пилешки хапки|escape
40
x1
1
40
минути
x1
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Брашното, галетата, куркумата, корнфлейкса, яйцата, бирата, солта и черния пипер се смесват.

  2. В сместа се овалват тънко нарязаните парчета пиле и се изпържват в зехтин.

  3. Панираното пилешко се изважда от тигана и се поставя върху домакинска хартия, за да се отстрани ненужната мазнина. 

  4. По желание, преди сервиране се полива с малко прясно изцеден лимонов сок. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?