Начало > Основни ястия > Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс

Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс

Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс|escape
70
x4
1
70
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките бутчета и крилца се измиват и подсушават.

  2. Смесват се всички продукти за маринатата и пилето се потапя в нея. Оставя се така около 30-40 минути.

  3. Корнфлейкса се начуква или стрива с ръце, и се слага в купичка.

  4. Яйцата се разбъркват и също се слагат в купичка.

  5. След това всяко бутче и крилце се топят в яйце, после в корфлейкс и се пържат във фритюрник.

  6. Сервират се горещи.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?