Начало > Тестени > Бутер кроасани с масло и конфитюр

Бутер кроасани с масло и конфитюр

Бутер кроасани с масло и конфитюр|escape
25
x12
1
25
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутер тесто се разстила върху кухненски плот и се разрязва на триъгълници.

  2. В основата на всеки се слагаме по малко парче масло и конфитюр, след което се завива на руло.

  3. Оформените кроасани се нареждат в тава, застлана с хартия за печене.

  4. Яйцето се разбива и с него се намазват кроасаните.

  5. Пече се в предварително загрята на 180 ºС фурна до лек златист цвят.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?