Начало > Основни ястия > Бургер с кюфте, наденица и бекон

Бургер с кюфте, наденица и бекон

Бургер с кюфте, наденица и бекон
80
x2
1
80
минути
x2
порции
1
сложност
Видео

Съставки

  • за кюфтетата:

  • 300 г кайма от говеждо месо
  • 1 ч.л. сушен лук
  • 1/4 ч.л. чесън на гранули
  • 1/2 ч.л. лют пипер
  • 1/4 ч.л. черен пипер
  • 1/2 ч.л. сол
  • 1 ч.л. сос уорчестър
  • 1 ч.л. сушен див лук
  • за гарниране:

  • 2 броя бургер питки
  • 4-5 с.л. майонеза
  • 4 с.л. пържен лук
  • 1 бр. пикантна наденица
  • 2 ч.л. барбекю сос
  • 2 броя кисели краставички
  • 5-6 ленти бекон на ленти
  • 2 броя яйца
  • 1 ч.л. сос Табаско

Начин на приготвяне

  1. Пригответе пълнежа. Омесете каймата с всички подправки и оставете да се овкуси за 1 час. Изпържете нарязаната на колелца наденица и бекона. Нарежете краставичката, и изпържете яйцето.

  2. Разрежете питката на две и запечете двете части за около минута

  3. Сложете майонеза върху питката

  4. Ред на пържения лук

  5. Подредете колелца изпържена наденица

  6. Сложете отгоре барбекю сос

  7. Поставете кюфтето, готвено за около минута и половина от всяка страна

  8. Сложете по 2-3 лентички кисела краставичка

  9. Подредете ленти изпържен бекон

  10. Завършете с яйце на очи и подправете с малко сос табаско

  11. Покрийте със запеченото капаче на питката

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?