Начало > Основни ястия > Агнешко с магданоз

Агнешко с магданоз

Агнешко с магданоз|escape
55
x6
2
55
минути
x6
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сваряваме.

  2. Задушават се нарязаният лук и магданозът в мазнината. Добавя се червеният пипер и се задушава още 5 минути. Добавят се доматите.

  3. Ястието се оставя да ври на тих огън 15-20 минути, след което се добавят месото, бульонът и брашното. Къкри още 15 минути и преди да се свали от огъня, се поръсва с черен пипер.

  4. Ястието се сервира горещо.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?