Начало > Основни ястия > Свински карета с млад зелен фасул

Свински карета с млад зелен фасул

Свински карета с млад зелен фасул|escape
745
x1
1
745
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука и чесана се нарязват на ситно и се смесват с бялото вино, олиото, ригана, мащерката, солта и черния пипер.

  2. Към вече готовата марина се слага свинското контра филе и се оставя за 12 часа, за да попие ароматите и вкуса на маринатата. 

  3. Пече се на скара или барбекю. 

  4. Младия зелен фасул се задушава в маслото.

  5. Филето се сервира гарнирано със задушения фасул.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?