Начало > Основни ястия > Печено свинско месо с лук

Печено свинско месо с лук

Печено свинско месо с лук|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на средно големи парчета и се натрива добре с подправките и соевия сос. Оставя се да престои така около 12 часа в хладилник.

  2. Лука се почиства и нарязва. Овкусява се със сол и черен пипер на вкус.

  3. Месото се изважда от хладилника и се поставя в тавичка.

  4. Добавят се лука и бирата.

  5. Пече се в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 1 час.

  6. Изважда се и се сервира.. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?