Начало > Основни ястия > Медальони от свинско филе с бекон

Медальони от свинско филе с бекон

Медальони от свинско филе с бекон|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филето се нарязва на 16 резена.

  2. Горчицата, кетчупа и галетата се смесват. Подправят се на вкус със сол и двата вида пипер и майоран.

  3. Със сместа се намазва едната страна на 8 парчета месо, другите 8 се слагат върху тях. Всеки медальон се увива с резен бекон и се забожда с коктейлна клечка. 

  4. Медальоните се изпържват в сгорещен маргарин - по 6 минути от всяка страна, като често се заливат с мазнина, за да останат сочни и крехки. По време на пърженето може в тигана да се слоци прясна мащерка по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?