Начало > Тестени > Бирен хляб

Бирен хляб

Бирен хляб |escape
70
x1
1
70
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 180-190 С, в зависимост от мощността й.

  2. Брашното се пресява. Сухите съставки се смесват с бирата и се разбъркват съвсем леко.

  3. Сместа се прехвърля в предварително намазнена тавичка. Отгоре се изсипва разтопено масло или на места се слагат цели парченца.

  4. Пече се 1 час, според спецификите на фурната.

  5. Хляба се изважда от тавичката и се оставя да се охлади поне за 15 минути преди консумиране.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?