Начало > Основни ястия > Запечена риба с хрупкава коричка

Запечена риба с хрупкава коричка

Запечена риба с хрупкава коричка|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Правят се трохи от стар хляб, смесват се с 3 с.л. зехтин, рибен сос, стрит естрагон, черен пипер. Съставките се смесват много добре.

  2. Рибата се покрива и се пече в предварително загрята фурна на 190 С за 20 минути.

  3. За соса в 2 с.л. зехтин се задушават ситно нарязания чесън и аспержи.

  4. След 2-3 мин се добавя кокосовото мляко и се оставя да къкри 7-8- мин.

  5. Сипват се каперсите заедно със соса, ситно нарязания копър и лимоновия сок. Добавя се маслото.

  6. Ястието се поднася полято със соса и поръсено с див лук.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?