Начало > Основни ястия > Телешко задушено в доматен сок

Телешко задушено в доматен сок

Телешко задушено в доматен сок|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Измитото месо се подсушава и нарязва на порции.

  2. В загрято олио се запържва месото до зачервяване. Добавя се едро нарязания лук. Сипва се червен пипер, разбърква се и се сипва доматения сок.

  3. Добавя се сол и подправките, завити в тензух. Сипва се 1 чаша вода и ястието се оставя да къкри на бавен огън, докато стане готово месото. След като ястието е готово торбичката с подправките се изхвърля.

  4. Картофите и пащърнака се сваряват. Пасират се заедно с маслото.

  5. Готовото телешко се подправя със сол на вкус и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?