Начало > Основни ястия > Свински котлети по френски

Свински котлети по френски

Свински котлети по френски|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В олиото и 2 с.л. вода се задушава нарязания лук, прибавя се брашното и се бърка, докато добие златист цвят.

  2. Залива се с виното и бульона, посолява се, подправя се с черния пипер и се оставя да ври на тих огън за около 20 минути.

  3. В това време котлетите се начукват, посоляват и се запичат на силен огън от двете страни.

  4. След това се задушават, като им се добави и малко топла вода.

  5. Готовите котлети се изваждат в чиния. Към соса се добавя нарязаната на ситно кисела краставичка и горчицата.

  6. Месото се залива със соса и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?