Начало > Основни ястия > Свински джоланчета със зеленчуци в глинен съд

Свински джоланчета със зеленчуци в глинен съд

Свински джоланчета със зеленчуци в глинен съд|escape
70
x4
1
70
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взимат се четири броя свински джоланчета, обезкостени. Поръсват се със сол и черен пипер.

  2. В глинения съд се изсипват виното и олиото, слага се месото и се поставя във фурната да се пече.

  3. През това време зеленчуците се нарязват на едри парчета.

  4. Когато месото е полуготово, се нареждат зеленчуците, без да се смесват. Ястието се допича.

  5. Месото и зеленчуците се нареждат в чиния. Соса се сгъстява с малко разтворено в студена вода нишесте и ястието се полива преди сервиране.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?