Начало > Основни ястия > Супер пикантни ребърца

Супер пикантни ребърца

Супер пикантни ребърца
90
x8
1
90
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 175 ºС. Ребрата се нарязват на порции, увиват се във фолио и се пекат за час и половина, след което фолиото се маха и се оставят във фурната още малко.

  2. Ребрата се прехвърлят в голям съд.

  3. В купа се смесват кафявата захар, кетчупът и соевият сос, сосът Уорчестър, ромът, чили сосът, горчицата, чесънът и пиперът. Разбърква се добре.

  4. Ребрата се покриват с пикантната марината и се оставят на стайна температура за 1 час.

  5. Грилът се загрява на средна температура. Пече се за около 30 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?