Начало > Супи > Супа от охлюви

Супа от охлюви

Супа от охлюви
90
x2
1
90
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Охлювите се почистват и сваряват.

  2. В тенджерка се затопля 1 с.л. зехтин и в него се запържва нарязаният на ситно лук, картофът, морковът, нарязан на ивици и настърганият джинджифил.

  3. Добавя се сол, червен пипер, млян черен пипер, пресен розмарин и сух естрагон.

  4. Добавят се нарязаните охлюви и се залива с бульона им.

  5. Супата се оставя да поври за 10-15 минути на слаб огън, докато зеленчуците са напълно сварени.

  6. Добавя се разбитият жълтък и 1 ч.л. къри. Оставя се да покъкри още няколко минути и се отстранява от огъня.

  7. Сервира се с пресен розмарин.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?