Сочни свински ребърца с гарнитура



минути

порции

сложност
Съставки
Начин на приготвяне
-
В купа се смесват горчицата, кетчупа, меда, черния пипер и солта. Ребърцата се обалват добре в маринатата. Оставят се в хладилник за няколко часа.
-
Ребрата се опичат на скара или оребрен тиган от двете страни до готовност.
-
За гарнитурата чушките, тиквичката и доматите се измиват добре. Чушките и тиквичката, нарязана на филийки, се гриловат на скарата.
-
В купа сиренето се нарязва на кубчета. Добавят се нарязаните на ситно лук и магданоз.
-
Доматите се нарязват на четвъртинки и се добавят към салатата заедно с грилованите тиквички и чушки. Прибавят се маслините и се овкусява със зехтин.
-
Ребърцата се сервират с приготвената гарнитура.