Начало > Основни ястия > Сардини на грил с маслини и червен лук

Сардини на грил с маслини и червен лук

Сардини на грил с маслини и червен лук|escape
35
x2
1
35
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Рибата се осолява добре, намазва се с малко зехтин и се изпича на грил, заедно с нарязаните на филийки лимони.  

  2. През това време маслините, червения лук и магданоза се нарязват на ситно. 

  3. Вече изпечените риби и лимони се поставят в подходяща чиния и отгоре се поръсват със ситно нарязаните червен лук, маслини и магданоз. 

  4. По желание ястието се поръсва с малко зехтин и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?