Начало > Основни ястия > Пълнени свински вратни пържоли

Пълнени свински вратни пържоли

Пълнени свински вратни пържоли
90
x10
1
90
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Необходимо е цяло парче обезкостен свински врат. Правят се дълбоки прорези по цялата му дължина.

  2. Месото се посолява отвътре и се напълва с обелените кестени, сини сливи без костилки и нарязания на ивици пармезан.

  3. Марината: смесват се зехтина, уни соса, сухия чесън, малко сол и вермута. Разбърква се и месото се намазва.

  4. Оставя се да се маринова за 1 нощ. На другия ден се слага да се пече с малко вода и покрито с метално фолио.

  5. Когато месото е полуготово, фолиото се маха, за да се запече месото и да добие приятна коричка.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък