Начало > Основни ястия > Пица с картофи, лук и кашкавал

Пица с картофи, лук и кашкавал

Пица с картофи, лук и кашкавал|escape
20
x1
1
20
минути
x1
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто се разточва блат за пица, с големина според предпочизтанията. 

  2. Върху него се слага нарязаният лук, изсипва се доматеното пюре и се слага нарязаният домат. 

  3. Картофите се почистват и нарязват на тънки кръгчета. Поставят се върху пицата.

  4. Поръсва се с кашкавала.  

  5. Поръсва се с ригана, черен пипер и малко сол на вкус. 

  6. Пицата се полива с малко зехтин и се пече, докато всичко придобие приятен златист загар. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?