Начало > Основни ястия > Пилешко с гъби и булгур

Пилешко с гъби и булгур

Пилешко с гъби и булгур|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките бутчета се сваряват. Отстраняват се кожата и костите и месото се накъсва на парченца.

  2. В останалия бульон се сварява булгура.

  3. В олиото се задушават ситно нарязания чесън и лук. Изсипват се нарязаните гъби, месото, подправките, граха и малко от бульона. Ястието се оставя на тих огън, докато омекнат гъбите.

  4. Добавя се сметаната.

  5. Ястието се сервира със сварения и подправен със зехтин булгур.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?