Начало > Основни ястия > Пилешки бутчета в бирен сос

Пилешки бутчета в бирен сос

Пилешки бутчета в бирен сос|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Измитите бутчета се овалват в брашно. Запържват се до златисто в масло, смесено с олио. 

  2. Добавят се подправки и сушени домати, и се разбърква. Заливат се с бирата, ако не покрива месото се долива вода. 

  3. Похлупват се и се задупават за около 50 минути. 

  4. Сервират се със задушени зеленчуци.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?