Начало > Основни ястия > Пилешки бутчета с мед и масло

Пилешки бутчета с мед и масло

Пилешки бутчета с мед и масло
50
x3
1
50
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките долни бутчета се сваряват за кратко в малко вода с розмарин и сол.

  2. В купичка се разбърква размекнатото масло с меда.Сварените бутчета се потапят в сместа и се нареждат в тавичка.

  3. Заливат се с бульона, в който са се варили. Пече се на силна фурна или направо на грил, докато се получи приятна златиста коричка.

  4. От време на време се заливат с бульона.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?