Начало > Основни ястия > Пиле по френски

Пиле по френски

Пиле по френски
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маринатата се приготвя, като се смесят горчицата, соевият сос, чесънът на прах, зехтинът и сухата мащерка.

  2. Пилето се намазва с маринатата и се поставя в тавичка.

  3. Лукът и морковите се нарязват на едро, посоляват се и се нареждат отстрани на пилето.

  4. Виното се сипва, добавя се маслото и се оставя да се пече 60 минути в предварително загрята фурна на 200 ºС.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?