Пиле фрикасе без брашно
![](https://recepti.bg/static/uploads/categories/main/1.png)
![Пиле фрикасе без брашно|escape](https://recepti.bg/static/uploads/recepy/main/4479.jpg)
![](/img/time.png)
минути
![](/img/portions.png)
порции
![](/img/difficulty.png)
сложност
Съставки
Начин на приготвяне
-
Чесъна се счуква, подправя се със сол и сока от лимона, и бутчетата се мариноват.
-
Месото се слага да се пече.
-
Зеленчуците се сваряват с олиото и сол на вкус, след което се пасират.
-
Гъбите се нарязват на тънки ивици и се добавят към пасираните зеленчуци.
-
Зеленчуците и гъбите се изсипват в тавичката при изпеченото месо. Слага се по парченце моцарела върху месото.
-
Ястието се допича, докато се разтопи моцарелата и се сервира топло.