Печени ребра със соев сос и горчица
минути
порции
сложност
Съставки
- ч.л. кимион
- ч.л. къри
- 5 с.л. горчица
- 1,5 ч.л. черен пипер
- 5 с.л. соев сос
- 3 с.л. балсамов оцет
- 2 кг свински ребра
Начин на приготвяне
-
В голяма купа се разбъркват добре балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, горчицата и кърито.
-
Слагат се нарязаните ребра и се разбърква много добре.
-
Оставят се на хладно за около 8 часа.
-
Поставят се в тавичка, сипва се малко вода (150-200 мл.) и се пекат в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 60 минути.
-
Сервират се с гарнитура по избор.