Начало > Основни ястия > Паста с аспержи и зелен фасул

Паста с аспержи и зелен фасул

Паста с аспержи и зелен фасул
60
x5
1
60
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Нарязаните гъби се накисват в половин чаша вряща вода. След 20 минути се изцеждат и се нарязват, а водата се запазва.

  2. Пастата се слага да се свари според описанието на пакета. Изцежда се и се запазва половин чашка от водата. Слага се в купа за сервиране.

  3. Докато пастата се вари, се смилат тофуто, соевото мляко и чесънът до хомогенна смес.

  4. Сместа се прехвърля в по-дълбок тиган за сос, добавя се щипка индийско орехче и водата, която е останала от гъбите. Оставя се на огъня за 5 минути.

  5. Добавя се лимоновият сок, шерито, гъбите, зеленият фасул, изцеден от сока в консервата. Овкусява се със сол и пипер на вкус. Оставя се на котлона, докато фасулът се загрее.

  6. През това време се приготвят аспержите на пара. Готвят се, докато омекнат. Междувременно чушките се нарязват на жулиени.

  7. Аспержите и чушките се прибавят към макароните. Заливат се със соса и се сервират веднага.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?