Начало > Основни ястия > Кюфтенца с чеснов сос

Кюфтенца с чеснов сос

Кюфтенца с чеснов сос|escape
60
x2
1
60
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Каймата се овкусява със сухите подправки и се оформят малки кюфтенца.

  2. С малко зехтин кюфтенцата се запържват леко от всички страни. Изваждат се и се поставят на кухненска хартия, за да попие се излишната мазнина.

  3. Кюфтетата се поставят в приставката за пара и се варят така за около 15 минути. 

  4. Приготвя се сос, като се пасират чесъна, млякото и малко прясна мащерка.

  5. Кюфтенцата се заливат с приготвения сос и се гарнират по желание. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?