Начало > Предястия > Коктейл от херинга

Коктейл от херинга

Коктейл от херинга|escape
15
x6
1
15
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 4 бр. херинга
  • 200 г фасул зелен
  • 2 ч.л. олио
  • 1 с.л. оцет
  • 1 стр. копър пресен
  • 2 с.л. майонеза
  • 2 с.л. вино бяло
  • 2 с.л. сметана течна
  • 1 ч.л. хрян настърган
  • 2 с.л. кетчуп
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне

  1. Херингата в рецептата е филе. Използват се 4 филета. 

  2. Зеления фасул се отцежда от маринатата в консервата и се нарязва на дребно. Подправя се със сол и пипер.

  3. Филетата се измиват, подсушават се и се нарязват на тънки ивици.

  4. Гарнират се 4-6 коктейлни чинии с листа от маруля. В тях се слагат фасула и херингата.

  5. Майонезата, виното, сметаната, хряна и кетчупа се смесват.

  6. С така полученият дресинг се заливат херинговите коктейли и се декорират с кетчуп и стръкчета копър.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?